3 motive pentru care să alegi sms-uri pentru pacienți stomatologie

Automatizarea joacă un rol din ce în ce mai important în business-urile actuale, de aceea tot mai multe clinicile apelează la trimiterea de sms-uri către pacienții stomatologici.

SMS-urile pentru pacienți sunt o metodă foarte utilă de fidelizare, pentru a evita încărcările inutile din agendă, dar și pentru a ușura munca personalului. Imaginează-ți cum ar fi ca în fiecare zi personalul tău să sune pacienții din ziua următoare pentru a le reaminti de programare? Ar fi un volum de muncă mai mare, dar și un factor perturbator pentru pacient, deoarece poți interveni într-o ședință, când acesta este la volan sau într-o activitate importantă pentru acesta.

Trimite sms-uri pacienți stomatologie pentru a evita anularea programărilor

Este foarte neplăcut să ai agenda încărcată și pacienții să nu se prezinte la programare sau să nu ajungă la ora stabilită. Folosind sms-urile trimise pacienților pentru a le reaminti de programare, vei transforma clinica ta stomatologică într-una eficientă, evitând programările pierdute și implicit, insuficiența încasărilor. Sms-ul este o metodă de comunicare rapidă, ieftină (uneori gratuită chiar) și care va avea impact pentru pacient. Acestuia îi va rămâne în telefon ora programării, poate fi citit oricând își dorește și cu siguranță nu va uita de vizita la clinica stomatologică.

iStoma vine în întâmpinarea clinicilor care își doresc să fie eficiente cu funcția de trimitere sms-uri pacienți stomatologie. iStoma nu este doar un soft de gestiune dedicat clinicilor și cabinetelor stomatologice, ci este acel partener pe care știi că te poți baza, și care va lucra împreună cu tine pentru a-ți crește încasările.

Construiește relații pe termen lung cu sms-urile trimise pacienților tăi

Fiecare companie își dorește să își fidelizeze clienții, ca business-ul lor să fie primul dintr-o listă de alegeri pentru client. În clinicile și cabinetele stomatologice fidelizarea se face în primul rând prin serviciile de calitate oferite, prin grija si atenția pentru pacient. Cum ar fi să își feliciți pacienții cu ocazia zilei lor de naștere sau la diferite evenimente speciale? Sau cum ar fi să le amintești acestora să realizeze un control periodic care îi va scuti de probleme mai grave pe viitor?

Apelând la a trimite sms-uri pacienților cu aceste ocazii, nu doar că îi fidelizezi și știi că aceștia se vor întoarce în clinica ta, dar vei contribui și la creșterea gradului de ocupare al clinicii și implicit al încasărilor.

Ușurează-ți munca personalului cu sms-uri pacienți stomatologie

Cu sms-urile trimise pacienților clinicii tale stomatologice, nu doar că vei crește încasările, dar vei ușura și munca personalului de la recepție, evitând fluctuațiile de personal. Angajații tăi pot realiza alte task-uri, în timp ce iStoma, softul tău de gestiune, se va ocupa de a trimite sms-uri pacienților pentru reamintirea programării sau pentru diferite evenimente din viața acestora.

Poți aloca personalului tău alte task-uri mai importante, care necesită timp și concentrare, scutindu-i de grija reamintirii pacienților pentru a vizita clinica sau cabinetul stomatologic. Folosind iStoma, nu doar că îți fidelizezi pacienții, ci asiguri o relație pe termen lung cu personalul din compania ta.

Tu când începi să trimiți sms-uri pacienților clinicii tale stomatologice?